maraboudaim fluff!

Den här gjorde jag och fyllde en tårta med för ett tags sen. Den blev väldigt god och passade perfekt ihop med hallonmoussen.
 
180 g maraboudaim
ca 3 dl grädde
 
  • Dela chokladen i mindre bitar.
  • Värm grädden försiktigt och blanda ner chokladen låt det smälta samman försiktigt. Får inte koka!
  • När den svalnat lite, ställ den i kylskåpet så den kallnar helt minst 4 h men helst över natten.
  • Vispa sedan upp den till önskad konsistens.
Passar även bra som efterrätt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bakingandcreating.blogg.se

Denna blogg handlar om det jag gillar allra mest baka och skapa. Allt från tårtor, cupcakes och kakor till smyckestillverkning, scrapbocking och annat pyssel.

RSS 2.0