Bountybitar!
Jag som älskar bountychoklad men inte tål den eftersom jag är lactosintolerant blev väldigt glad när jag hittade detta recept som smakade väldigt likt de som man köper. Det var även enkelt att göra vilket alltid är ett plus.
Ingredienser:
- 50 g smält smör.
- 3 dl kokos.
- 2 dl florsocker.
- 1 tsk vaniljsocker.
- 0,5 dl vispgrädde.
Garnering:
- 100-150 g smält mörk choklad.
- Kokos att strö på dem.
Gör så här:
- Blanda ihop ingredienserna och ställ kallt i kylen en stund.
- Rulla sedan små tjocka längder av degen och lägg i frysen ca 30 min.
- Smält chokladen och doppa kokosbitarna i den, strö över kokos.
- Låt dem stelna i kylen.


Kommentarer
Lena Lundberg
Oj vad du har bakat.
Kajsaa
Du är toppen. Tag med lite när du kommer
Kram
Trackback