Bountybitar!

Jag som älskar bountychoklad men inte tål den eftersom jag är lactosintolerant blev väldigt glad när jag hittade detta recept som smakade väldigt likt de som man köper. Det var även enkelt att göra vilket alltid är ett plus.
 
Ingredienser:
  • 50 g smält smör.
  • 3 dl kokos.
  • 2 dl florsocker.
  • 1 tsk vaniljsocker.
  • 0,5 dl vispgrädde.
Garnering:
  • 100-150 g smält mörk choklad.
  • Kokos att strö på dem.
Gör så här:
  • Blanda ihop ingredienserna och ställ kallt i kylen en stund.
  • Rulla sedan små tjocka längder av degen och lägg i frysen ca 30 min.
  • Smält chokladen och doppa kokosbitarna i den, strö över kokos.
  • Låt dem stelna i kylen.
     
 


Kommentarer
Lena Lundberg

Oj vad du har bakat.

2013-12-17 @ 14:52:12
Kajsaa

Du är toppen. Tag med lite när du kommer
Kram

2013-12-17 @ 17:22:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bakingandcreating.blogg.se

Denna blogg handlar om det jag gillar allra mest baka och skapa. Allt från tårtor, cupcakes och kakor till smyckestillverkning, scrapbocking och annat pyssel.

RSS 2.0